070 432 92 65

TEXTNING till dina filmer - både de nya som du skapar och på dina gamla filmer. Text är mycket populärt idag då man kanske sitter på tunnelbanan eller på julmiddagen med en jobbig släkt runt sig och inte vill att någon ska höra vad man gör.

Vi ordnar det.

GAMLA SKADADE STILLBILDER

Har du en massa gamla stillbilder som du vill få "tvättade"? Då trollar vi bort damm, repor och skador från dem. Allt utifrån hur du vill ha dem levererade. Ibland vill man ju faktiskt låta vissa revor och jack få finnas kvar...
Klicka på bilden för en uppförstorad version.

Denna bild såg ut så här i sitt original som vi fick levererat till oss. Bilden var "mjölkig", suddig och hade en hel del skador på sig.
Klicka på bilden för en uppförstorad version.

EN "FYRKANTIG" REKLAMFILM...

test

Ni vill snabbt nå ut på Facebook, Instagram och er egen hemsida med ett erbjudande. Eller bara ett kort meddelande. Ja, men säg det då i text. Med lite animationer till.

Varför fyrkantig? Jo, i en smartphone så fyller den fyrkantiga videobilden hela skärmen och ger ett mer spännande intryck.

Vi ordnar det.


REKLAMFILM MED SMARTA LÖSNINGAR

KOM IHÅG att det går att skapa så mycket idag med bara text, bild, ljud och lite påhittighet.

Vi ordnar det.


FÅ ER FILM TEXTAD PÅ ETT ANNAT SPRÅK

Bara en sån sak som att texta er film på engelska kan ge en enorm spridning på Facebook och Instagram.

Vi ordnar det.


SKAPA ETT INNEHÅLL SOM BERÖR

Det gäller att underhålla och kommunicera. Inte alltid så lätt. Innehållet måste nå fram, vara klart och tydligt och ge era tittare något att ta med sig efter filmstunden. Något att kanske prata om i fikarummet på jobbet. Kanske ett gott skratt eller ett ämne som var så brännande aktuellt att det kändes rakt i bröstet.

Vi ordnar det.


Kontakta oss så vi kan börja fundera tillsammans.

070 432 92 65